Bursa İznik Devlet Hastanesi

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü
İznik devlet hastanesi

Tıbbi Biyokimya uzmanı Dr.Pelin KULAN görevine başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 21/05/2018

Sağlık Bakanlığı 2017 yılı 3 dönem ilk defa ve yeniden atama kurası sonucunda hastanemize ataması yapılan Tıbbi Biyokimya uzmanı Dr.Pelin KULAN kurumumuzda hizmet vermeye başlamıştır.Tıbbi Biyokimya uzmanı Dr.Pelin KULAN, 1981 İstanbul doğumlu olup  İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Trakya Üniversitesi Fen Fakültesinden 2005 yılında mezun oldu. 2009 yılında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Biyokimya ihtisasına başlayarak 2013 yılında Tıpta uzmanlığını aldı. 2013-2015 yıllarında Kırklareli İl Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Kırklareli Babaeski Devlet Hastanesinde Biyokimya Laboratuvarı Sorumlusu olarak görev yaptıktan sonra, 2015-2017 yıllarında İstanbul 1 No’lu Halk Sağlığı Laboratuvarında 2 yıl süreyle çalışmıştır.